Happy Feet bij medisch pedicure Barendrecht

Naast het behandelen van ingegroeide teennagels worden er tal van andere specialistische behandelingen uitgevoerd bij Podologica. Een medisch pedicure zorgt ervoor dat u gegrond advies krijgt over uw voeten en neemt zoveel mogelijk klachten weg. Bij Podologica verzorgen we alle soorten probleemvoeten, zoals diabetische en reumatische voeten. Ook kunnen we u voorlichten over schoenadvies of bijvoorbeeld een doorverwijzing geven naar de podotherapeut. Wij zorgen er voor dat iedere klant met ‘happy feet’ de deur uitgaat!

Schimmelnagels behandelen in Barendrecht

Wist u dat mannen en vrouwen evenveel risico lopen op het krijgen van schimmelnagels? Naarmate u ouder wordt, heeft u ook meer kans op een infectie. Wees daarom alert op alarmsignalen, zoals een verkleuring van de nagel. Ga preventief te werk door medisch pedicure Barendrecht in te schakelen! Maak meteen een afspraak via de website. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Zo zal de pedicure ook meteen uw voet screenen zodat andere eventuele klachten voorkomen kunnen worden. Er zijn ook een aantal tips om zelf thuis mee aan de slag te gaan, zodat u een schimmelnagel kunt voorkomen. Het is belangrijk om uw voeten altijd goed af te drogen. Vochtigheid is een broedplaats voor schimmels dus zij vertoeven graag tussen uw tenen. Om verder een broeierig klimaat te voorkomen, draagt u bij voorkeur sokken van katoen. Dit zorgt voor meer ventilatie. Als u deze tips toepast zal dit al enigszins helpen om schimmelnagels te voorkomen. Toch kan het soms niet baten, dan schakelt u Podologica in. Maak gelijk een afspraak via het contactformulier op de website.

Schimmelnagels op een effectieve manier bestrijden

Professionalisering van ons team staat hoog in het vaandel. Laat uw schimmelnagels op een effectieve behandelen in Barendrecht. Maak een afspraak voor een laserbehandeling waardoor de schimmels in uw nagel wordt gedood. Door selectieve verhitting hebben de schimmels geen kans meer om toe te slaan. Ook kunt u kiezen voor het gebruik van een schimmelcrème. Behandel dan ook uw schoenen met dit middel anders worden de sporen niet uitgewist.

Laat uw voeten met een gerust hart over aan de medisch pedicure in Barendrecht voor een effectieve behandeling volgens de laatste kennis en inzichten. Bij ons wordt u niet behandeld als een nummertje. Persoonlijke aandacht voor iedere patiënt staat hoog in het vaandel. Op die manier kunnen wij ons werk nog beter uitvoeren zodat we uw vervelende klachten kunnen oplossen. Wij bieden ook preventieve behandelingen bij klachten. Maak snel een afspraak bij een van onze professionals. Zij zetten hun deskundigheid graag in om u klachtenvrij te deur uit te gaan. Via de website kunt u gemakkelijk een afspraak plannen of neem telefonisch contact met ons op.

Menu