Waarom kiezen voor de medisch pedicure in Barendrecht?

Wat Podologica onderscheidt is dat wij een medische pedicurepraktijk zijn. Onze professionals hebben een extra opleiding gehad. Hierdoor kunnen wij u op veel meer manieren van dienst zijn. Zo voeren wij dus reguliere pedicure-behandelingen uit maar weten wij ook hoe we specialistische behandelingen moeten uitvoeren, zoals de Arkada methode. Wanneer u risicovoeten heeft, heeft u een verhoogd risico op verschillende complicaties. Hierbij kunt u denken aan klachten die ontstaan als gevolg van een bepaalde aandoening, zoals reuma en diabetes. Hierin zijn wij gespecialiseerd, dus voorkom deze klachten en breng een bezoek aan Podologica.

Op tijd behandelen van uw kalknagel in Barendrecht

Is uw nagel dof en zijn de randen geel, bruin of groen? En ziet u na een tijdje witte of gele vlekken verschijnen en is de nagel daarbij dik en hobbelig? Dan is het waarschijnlijk dat u last heeft van een kalknagel. Het is een veel voorkomend probleem want ongeveer 1/3 van de bevolking heeft hier last van.

Heel vervelend want als u de nagel niet laat behandelen, brokkelt de nagel af en in sommige vallen laat deze helemaal los. Voorkom pijn en maak een afspraak om uw kalknagel bij de medisch pedicure in Barendrecht te laten verwijderen.

Door op tijd een afspraak te maken voorkomt u dat andere nagels worden besmet. Als u de kalknagel onbehandeld laat kunnen op een gegeven moment al uw kalknagels verkleuren.

Hoe lang duurt het herstellen van mijn kalknagel?

Laat u uw kalknagel bij Podologica in Barendrecht verwijderen, dan bent u er gegarandeerd in zes tot acht weken vanaf. Het neemt even wat tijd voordat uw nagel helemaal is genezen. Nadat u bij ons onder behandeling bent geweest is het van belang dat uw nagel uitgroeit. Daarna heeft u weer gezonde nagels! Zo kunt u weer schaamteloos naar het zwembad of het strand.

In de praktijk bezitten wij over effectieve middelen om u zo snel mogelijk van de kalknagel af te helpen. De meeste middelen zorgen er voor dat de schimmels niet meer kunnen leven. Zo worden ze uiterst effectief bestreden en heeft u op lange termijn er geen last meer van. Voorkom besmetting en spray ook een deel van uw schoen in met een speciale schoenendeo. Wij hebben een compleet pakket en behandelmethoden beschikbaar voor het behandelen van kalknagels. Hier geven we u graag advies over!

Maak een afspraak via de website of neem telefonisch contact op. We zien u graag in onze medisch pedicurepraktijk in Barendrecht!

Menu