De medische pedicure in Barendrecht: effectief & persoonlijk

Uw voeten verdienen de beste verzorging want u loopt ongemerkt heel wat af. Wist u dat we in een mensenleven gemiddeld vier keer de wereld rondlopen? Daarom is het belangrijk om goed voor uw voeten te zorgen! Zo kan het zijn dat u al wat irritatie heeft maar dat u nog geen reden ziet om naar de huisarts of de medische pedicure te gaan. Maar helaas de irritatie verdwijnt niet en uw bemerkt dat uw teen rood wordt en de zwelling groter wordt. U voelt bij elke stap een pijnlijke steek in uw teen. Ook voelt uw teen gevoelig aan. Toch maar even een professional naar laten kijken dan. Bij Podologica wordt uw teen op een effectieve manier behandeld volgens de laatste kennis en zichten. Ook staat u als patiënt centraal, u bent geen nummertje. Wij geloven in persoonlijke aandacht: dit helpt ons om ons werk nog beter uit te halen en uw klacht(en) op te lossen. Maak een afspraak bij Podologica om dit zelf te ervaren! Onze professionals staan met hun deskundigheid graag voor u klaar.

Au! Een ingegroeide teennagel… Podologica helpt u er vanaf.

Een ingegroeide teennagel is behoorlijk pijnlijk en daarom wilt u er natuurlijk ook zo snel mogelijk vanaf zijn. Het gaat namelijk niet vanzelf over. Bij medische pedicure Barendrecht weten we hoe we uw teennagel moeten behandelen zodat u straks weer pijnvrij kunt lopen. Door jarenlange ervaring kunnen wij goed inschatten wat de meest effectieve behandeling is voor uw teen. Wij kunnen bijvoorbeeld de groei van de nagel bijsturen door een wattenbolletje of nagelbeugel onder de nagelpunt aan te brengen. In zeldzame gevallen zullen we u doorsturen naar de huisarts die een deel van de nagel of nagelwortel wegsnijdt. Dit gebeurt gewoon onder verdoving.

Arkada methode bij ingegroeide teennagels

Op zoek naar een snelle en niet ingrijpende behandeling voor de behandeling van uw ingegroeide teennagel? Wij hebben ons bekwaamd in de Arkada methode om ervoor te zorgen dat u geen pijn meer heeft aan uw teen en u weer een mooie nagel heeft. Wat we doen bij de Arkada methode is dat we de zijkanten van de nagel een beetje op liften. Daarna wordt er medisch acryl op uw nagel gedaan en wordt de positie van uw nagel als het ware vastgezet. Op die manier voelt u geen druk meer op het onderliggende vlees. Zo bent u pijnvrij van uw ingegroeide teennagel af en komt er geen snijwerk bij kijken!

Koffie, thee of fris erbij? Bij Podologica wordt u bij binnenkomst verwelkomd met wat drinken. Maak telefonisch of via de website een afspraak en gun uw voeten de beste behandeling. Op de contactpagina vindt u alle gegevens terug.

Menu